OVER ONS
Al jaren is dhr. Van de Vendel samen met zijn zoons het adres voor al uw aanbouw, verbouw, onderhoud of renovatiewerk. Vanuit Opheusden bedienen ze particulieren, bedrijven en instellingen door heel Nederland met ambachtelijk vakwerk.

Heeft u een wens of een idee? Neem contact op met Van de Vendel. Zij kunnen u bijna al uw werk uit handen nemen. Zij bekijken de situatie ter plaatse, maken een vrijblijvend voorstel, verzorgen eventuele tekeningen, maken de benodigde constructie- berekeningen en voeren desgewenst aan de hand van een strakke planning uw opdrachten uit.

Tijdens het hele traject zullen ze u er nauw bij betrekken, zodat alles excact volgens uw wens wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop, er wordt dan ook alleen gebruik gemaakt van professionele gereedschappen en materialen. Dankzij de jarenlange ervaring van Van de Vendel wordt het werk duurzaam en volgens de laatste normen uitgevoerd.

Bel gerust voor een eerste kennismaking bij u op locatie. Vanaf het eerste moment heeft u één aanspreekpunt, en één adres waar u terecht kunt voor (bijna) alles!
Van schets of tekening tot uitvoering
Bij van de Vendel Timmer- & Onderhoudsbedrijf kunt u terecht van tekening tot uitvoering!
1 voor bijna alles
Van de Vendel
Timmer & Onderhoudsbedrijf
Lakemondsestraat 2c
Opheusden
T: 0488 - 44 06 19
M: 06 - 53 77 09 83
F: 0488 - 44 06 51
www.vdvendel.nl
info@vdvendel.nl